powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Κουρσάροι οι ναυτικοί μας ! Κατέβαλλαν με 3-2 την αξιόμαχη Φωκίδα 2000 !

Παλικαρήσια πρόκριση πέτυχε η ομάδα μας στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣ Φωκίδας που λύγισε την αντίσταση των βιονικών παιδιών του Κατσιφλώρου νικώντας τα με 3-2, εχθές Σάββατο 01/10/2011, στο γήπεδο της Δεσφίνας.

Σπουδαία εμφάνιση και χατ-τρικ πέτυχε ο Κατσικώστας που χάρης το γκολ που πέτυχε στο 87΄
έστειλε τους Ιτιώτες στο καναβάτσο και χάρισε στην Οιάνθη εκτός από την πρώτη της νίκη για τη σεζόν, σημαντική πρόκριση στο δεύτερο γύρο του τοπικού Κυπέλλου.
Έτσι το γελαστό παιδί έβγαλε σημαντικό μέρος της μεταγραφής του με το καλημέρα.

Η Φωκίδα 2000, έπαιξε πολύ καλή μπάλλα, δυσκόλεψε την Οιάνθη αρκετά,  εφόσον έλεγξε για περισσότερο χρόνο το κέντρο του γηπέδου.  Πέτυχε δύο γκολ με τους Φουσέκη και Πολυζωγόπουλο (15΄, 55΄) ισοφαρίζοντας τα γκολ του Κατσικώστα ( 4΄, 39΄) και  έδειξε ότι φέτος δε θα αποτελεί έυκολη αντίπαλο για τους μετέχοντες στο Α΄τοπικό πρωτάθλημα.  Η Οιάνθη μας που ήταν πολύ καλή στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού έπαιξε ψυχωμένα και έχοντας έναν καυτό Κατσικώστα, δεν άφησε τους Ιτιώτες να πάρουν τον έλεγχο του σκορ. Η νίκη της  έστω και στο 87΄ (Κατσικώστας), έδωσε τη μεγάλη επιβράβευση σε παίκτες, προπονητή και παράγοντες για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι για την επιτυχή αναβίωση της ομάδας μας.

Νικηφόρο λοιπόν το ξεκίνημα της Οιάνθης, που γέμισε με αισιοδοξία όλο το Γαλαξείδι για την πιθανή πορεία της στο Κύπελλο αλλά και για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του Νομού.
Μελανό σημείο ο τραυματισμός στο πρόσωπο του Καράφλα, που χρειάστηκε να κάνει ράματα για να τον αντιμετωπίσει.  Έτσι ίσως χρειαστεί για λίγες ημέρες να απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας. Ευχές για γρήγορη ανάρρωση και επιτέλους να τελειώνει αυτή η παράδοση που θέλει τους Μαρδακαίους να ταλαιπορούνται από τους πιο περίεργους τραυματισμούς !

Κυρίες και κύριοι η Οιάνθη επέστρεψε!

                                                                                                                                                 Ι.Γ.Τ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου