powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Φαραούνης για όλα !

Με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε τις δήλωσεις του αρχιτέκτονα της φετινής Οιάνθης, Στέλλιου Φαραούνη, για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, τους παίχτες του, το Σύλλογο κ.α. Διαβάστε......
Ι.Γ.Τ.  Στέλιο είσαι ικανοποιημένος από το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας στο πρωτάθλημα;
Φαραούνης. Είμαι ικανοποιημένος εκτός από το αποτέλεσμα και  με την μπάλα που έπαιξε η Οιάνθη. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την μπάλα που παίζει η ομάδα  γεγονός που οφείλεται στην προσαρμογή των παιχτών μας στο νέο τρόπο προπόνησης. Είναι πραγματικά δύσκολη πλέον η προπόνηση η οποία πλησιάζει το επίπεδο Δ΄ Εθνικής αλλά η ανταπόκριση των παιδιών είναι φανταστική και τρανταχτό αποτέλεσμά της είναι το ποδόσφαιρο που παίζουν στο γήπεδο.
Ι.Γ.Τ. Ποιοι είναι οι στόχοι φέτος για την Οιάνθη;
Φαραούνης.  Γενικότερα ο στόχος είναι να λειτουργεί πλέον ένα υγιές σωματείο, σε σωστές βάσεις σε όλους τους τομείς, με νέα παιδιά και μέσα από την επιτυχία του στόχου αυτού ότι παραπάνω προκύψει στο αγωνιστικό μέρος, είναι καλοδεχούμενο. Θυμίζω ότι πρώτη φορά στην ιστορία της, μέσα από νοκ-άουτ αγώνες,  η Οιάνθη είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Φωκίδας και ήδη ξεκίνησε με ευρεία νίκη το πρωτάθλημα.
Ι.Γ.Τ. Τι άλλο θα επιθυμούσες να αναφέρεις;
Φαραούνης. Το ενδιαφέρον του κόσμου που είναι κοντά μας με ευχαριστεί ιδιαίτερα αλλά με χαροποιεί εξίσου και το ενδιαφέρον των παιχτών μας που δείχνουν για την ομάδα, η συγκέντρωση που δείχνουν σε αυτό που προσπαθούμε να φτιάξουμε.

Αυτά τα ενδιαφέροντα που δήλωσε ο προπονητής των "ναυτικών" λίγες μέρες πριν την δεύτερη αναμέτρηση τους με την ομάδα του Κούμαρου στην Γαλαρία, την Κυριακή 27/11/2011 στις 15.00΄, με  διατητή τον κ. ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗ και βοηθούς του κ. ΚΟΝΙΔΑ Γ. και ΚΟΝΙΔΑ Β.  .
Η ομάδα πλην του Καϊμάρα που ήταν τραυματίας το προηγούμενο διάστημα, είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει έναν χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλο κι έχει την ευκαιρία να πάρει τρεις ακόμα εύκολους βαθμούς.

Όλοι κοντά στην ομάδα μας την Κυριακή για την δεύτερη νίκη, στη Γαλαρία !

Forza Οιανθάραααα!!!!!!!!!
                                                                                                                                                          Ι.Γ.Τ.

1 σχόλια:

ΘΡΥΛΟΣ 7 είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΑ ΘΑΥΜΑΖΜΟΥ ΟΛΟΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΠΩΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΣΥΝΧΑΡΤΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΩΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ....

26 Νοεμβρίου 2011 στις 6:55 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου