powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ακάθεκτη η Οιάνθη !

Με δύο νίκες σε ισάριθμους επίσημους αγώνες κλείνει το 2011 για την ομάδα του Στέλιου Φαραούνη, με σκορ 5-1 και 5-0, έναντι του ΑΟ Σάλωνα και του Α.Σ. Μυωνία αντίστοιχα.  Λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν καλύφθηκαν έγκαιρα τα παραπάνω γεγονότα και ζητούμε ταπεινή συγγνώμη από τους αναγνώστεςμας.

Μετά από τις δύο νίκες αυτές η Οιάνθη παραμένει
εκεί που μάλλον θα τερματίσει φέτος, στην κορυφή της βαθμολογίας του Β' τοπικού πρωταθλήματος μαζί με τον Κρισσαίο, που νίκησε το ποροηγούμενη αγωνιστική τις Ελπίδες με 3-0.  Η είδηση για την ομάδα μας βέβαια ήρθε από το ματς με τα Σάλωνα, όπου δέχθηκε το πρώτο της γκολ μετά από τέσσερις αγώνες! Επίσης ο Χρίστου πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε χτύπημα πέναλντι του Μπιλέρη που είχε χρηματίσει προπονητής στην Οιάνθη το 2000 αλλά ήταν και παίχτης της τρομερής ομάδας του Ξενάκη. 
Όσον αφορά το παιχνίδι με τη Μυωνία δεν μπορούν να αναφερθούν πολλά πράγματα εφόσον οι αντίπαλοι της ομάδας μας έκαναν υπομονή να τελειώσει ένα χαμένο παιχνίδι στο οποίο δεν κέρδισαν ούτε κόρνερ! 
Με αυτά και με αυτά έκλεισε το προηγούμενο αγωνιστικό δεκαπενθήμερο με την  ομάδα μας  πλέον να έχει να αντιμετωπίσει σε φιλικό τον Ανδρούτσο Γραβιάς την Τετάρτη 21/12 στην Άμφισσα.  Δείτε αποτελέσματα και βαθμολογίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου