powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Όλα ωραία στο λιμάνι ... Ωραίες και οι δηλώσεις ορισμένων από τους πρωταγωνιστές της προχθεσινής νίκης!

Ο ..... παλιός της ομάδας, ο Γιάννης ο Μαρδάκης αφού δοκίμασε την προηγούμενη χρονιά το πώς είναι να είσαι Κυπελλούχος με την ΑΣΤΕ, φέτος επέστρεψε στο .... σπίτι του και με την αγαπημένη μας Οιάνθη πρόλαβε να βρίσκεται ξανά στους ημιτελικούς του Κυπέλλου ΕΠΣΦωκίδας. Ο ίδιος δήλωσε λίγο μετά
το παιχνίδι:
Μ.Γ. : Η νίκη που κάναμε σήμερα είναι απλά μία ακόμα νίκη και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι με τον κόσμο στο πλευρό μας, για να συνεχίσει η ομάδα να κάνει επιτυχίες στο μέλλον.

Για την εμφάνιση και την ανατροπή: Μ.Γ.: Σε μία ομάδα όπως ξέρουμε σημαντικό ρόλο παίζει ο προπονητής.  Η φετινή ομάδα έχει αλλάξει μέσα από την προπόνηση. Όταν αυτή προπονείται σωστά μπορεί στο γήπεδο να βγάζει πάθος, ψυχικά αποθέματα και να κερδίζει, όχι μόνο όπως συνέβη σήμερα αλλά να διεκδικεί συνέχεια τη νίκη όποιος είναι ο αντίπαλος.
Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας, ήταν συγκλονιστικός και μας βοήθησε πολύ. Ειδικά στην παράταση που χάναμε τις δυνάμεις μας, μας έσπρωξε να πάρουμε τη νίκη.


Ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς που έχει αναδείξει το Φωκικό ποδόσφαιρο, ξεκίνησε από την Οιάνθη κι επέστρεψε σε αυτήν ζώντας στιγμές από την πρώτη θητεία του που είχε σταθμό τον τελικό Κυπέλλου του 1994 με αντίπαλο τον Φωκικό. Δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Μπούρδη ο οποίος δήλωσε:
Γ.Μ.: Τι να πω! Η σημερινή νίκη μου ξυπνάει όλες εκείνες τις αναμνήσεις της εφηβικής ηλικίας που ήμουν μέλος της ομάδας του Ξενάκη.  Οι νίκες που κάνουμε, η αγωνία, η συγκίνηση, ο παλμός του κόσμου που είναι δίπλα μας ..... όλα, μου θυμίζουν ακριβώς εκείνη την περίοδο που φτάσαμε στον τελικό.
Για την εμφάνιση και την ανατροπή: Σήμερα η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και αντέδρασε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Παρουσιαστήκαμε ανώτεροι από τους αντιπάλους μας, παίξαμε καλή μπάλα, με καλούς συνδιασμούς και ξέραμε τι ζητούσαμε μες το γήπεδο.  Ο κάθε παίχτης έπαιζε για τον άλλον και όλοι για την ομάδα. Οι αντίπαλοι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο κι εάν είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο 90λεπτο θα είχαμε τελειώσει πιο ξεκούραστα! 
Για τον κόσμο: Ήταν ευχάριστο για εμάς που βρέθηκε τόσος κόσμος στο γήπεδο.  Τους χαρίσαμε μία νίκη που ήταν πολύ ευχάριστη και για τους ίδιους.  Εκτός από την ομάδα που χρειαζόταν τη νίκη τη χρειαζόταν και το Γαλαξείδι για να ξυπνήσει ξανά! Όπως παλιότερα....
Για την διοίκηση, τον προπονητή και την ομάδα: Γ.Μ.: Η διοίκηση και ο προπονητής έκαναν αυτό που έπρεπε στα αποδυτήρια και η ομάδα έμεινε συγκεντρωμένη στο στόχο της και αντιμετώπισε όπως έπρεπε το παιχνίδι. Για αυτό και εμείς δείξαμε ομάδα με ψυχή που ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο. Μέχρι το 120΄ τρέχαμε!  Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πια οικογενειακό και σιγά σιγά αλλάζει νοοτροπία και φιλοσοφία η ομάδα.  Αυτό είναι το σημαντικό.
Για τη συνέχεια: Και οι τέσσερις ομάδες έχουν πιθανότητες για κάτι καλό. Θα ήθελα μια ευνοϊκή κλήρωση και μετά όλα γίνονται!


Ο υπερδραστήριος Αντιπρόεδρος του ΑΣ ΟΙΑΝΘΗ Καραγιάννης Βασίλειος, ο οποίος πρόσφερε εθελοντικά υπηρεσίες ιατρού στο γήπεδο .... καθώς δεν είχε οριστεί γιατρός για τον αγώνα (παρακμή), δήλωσε διπλωματικά (ποιος ξέρει γιατί!): 
B.K.: Δεν έχω να πω κάτι! Ας παίζει έτσι η ομάδα μας και ας χάνει .... τι να πω. Ας γίνονται καλά
παιχνίδια και ο καλύτερος να κερδίζει !

                                                                                                                                                Ι.Γ.Τ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου