powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Aυτό είναι σωστό ! 7 - 0 την Κουλοβάτα στην πρεμιέρα οι Ναυτικοί μας ! (upd)

Κάπως έτσι, όπως στη διπλανή φωτό, βρέθηκαν αρκετές φορές οι παίχτες της άτυχης Κουλοβάτας στο χθεσινό παιχνίδι στην Άμφισσα αφού μάζεψαν επτά φορές την μπάλα από τα δίχτυα τους!
Σε έναν αγώνα που δεν αντέχει σε κριτική,
η Οιάνθη έκανε πρεμιέρα για το Β΄ τοπικό πρωτάθλημα, με έναν υγιεινό περίπατο, σημειώνοντας την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της, έχοντας  στη σύνθεσή της και τον νεαρό Μαμαρέλη που έκανε χρυσό (επίσημο) ντεμπούτο σκοράροντας δύο φορές. Ο Κατσαϊτης με δύο ακόμα γκολ και  το γελαστό παιδί, ο Κατσικώστας με χατ-τρικ, έγραψαν το τελικό 7-0.  Ο τελευταίος βέβαια για λίγη ώρα, έχασε το χαμόγελο του αφού δέχτηκε σχαριά στα πλευρά από τους αντιπάλους του αλλά  παρόλα αυτά τους κέρασε με πίκρα και συνέχισε να αποσβένει τη μεταγραφή του.

Τρεις βαθμοί για την Οιάνθη λοιπόν όπου συμβαδίζει προσωρινά με τον Κρισσαίο που συνέτριψε τον Κούμαρο εκτός έδρας με το εκκοφαντικό 11-0, την Βουνιχώρα που κέρδισε 2-1 τον Ηρακλή στο Μοναστηράκι, τις Ελπίδες που κέρδισαν 5-2 την Ακαδημία ' 94 και τα Σάλωνα που κέρδισαν 3-1 τη Μυωνία, εκτός έδρας. Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: (Φαραούνης) Χρήστου, Γιαγκλίτση (Μαρδάκης Κ), Μαρδάκη Ι., Μπούρδη Ι., Σκαφτούρο Μ. , Μπαρλιακό Ι. (Δήμος), Μαστρογιάννη Λ., Ράπτη Ι. (Ηλιόπουλος), Μαμαρέλη Α., Κατσαϊτη Α., Κατσικώστα Χ.




                                                                                  
Οι  φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Παναγιώτη Μαρκεζίνη !
                                                                                                                                           Ι.Γ.Τ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου