powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΑΝΘΑΡΑ ! ! !

Αλύγιστες ψυχές και με απίστευτα αποθέματα οι ναυτικοί μας καταβαράθρωσαν στην Γαλαρία την έμπειρη ομάδα της ΑΣΤΕ  και σαλπάρησαν για τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Φωκίδας, για δεύτερη φορά,  μετά από δεκαεννέα (19) ολόκληρα χρόνια.

Η τοπική επίσιμη αγαπημένη μας ομάδα σε ένα παιχνίδι απαγορευτικό για καρδιακούς, κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της σκορ 2-3
(διαμορφωμένο στο 55' ) και με δύο γκολ σε τρία λεπτά (79'  και  82' ) να πετύχει το πανηγυρικό 4-3 ρίχνοντας στο καναβάτσο την περσυνή Κυπελλούχο του νομού και εμπειρότερη ομάδα της ΑΣΤΕ που αγωνίζεται στο Α΄ τοπικό πρωτάθλημα .

Ο Καρανάσσος παρέταξε τους : Χρίστου, Γιαγκλίτση (Μαρδάκης Κ.), Μπούρδη, Μπαρλιακό, Μαρδάκη Ι. ,  Μαστρογιάννη (Σκαφτούρο), Ηλιόπουλο, Μαμαρέλη (Ράπτης), Πολυζογώπουλο, Κατσαϊτη, Κατσικώστα.

Η Οιάνθη προηγήθηκε δύο φορές στο πρώτο εικοσάλεπτο με τον Κατσικώστα, αλλά ισοφαρίστηκε δύο φορές αντίστοιχα με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίωρο το σκορ να βρίσκεται στο 2-2.  Οι παίχτες της ομάδας μας με εμφανές το άγχος της επιτυχίας και με κορυφαίο άτυχο τον Πολυζωγόπουλο, έχασαν αμέτρητες ευκαιρίες να καθαρίσουν το παιχνίδι στο ημίωρο με εμφατικό μάλιστα σκορ , χάνοντας εκπληκτικά τετ α τετ του μισού μέτρου από την εστία της ΑΣΤΕ.  Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι με τέσσερις ευκαιρίες πέτυχαν δύο γκολ, τιμωρώντας την απρόσεκτη άμυνα των ναυτικών και το ματς έκλεισε στο ημίχρονο με το πιο πάνω ισόπαλο σκορ.

Τα γκολ δεν έρχονταν, το άγχος μεγάλωνε και το 2-3 στο 55' περίπου ήρθε σαν πραγματική γροθιά στο στομάχι για τους γηπεδούχους.  Αυτό όμως ήταν το momoentum.....

Η ομάδα οχι μόνο δεν σταμάτησε την προσπάθεια, αλλά με την είσοδο του Ράπτη και του Σκαφτούρου,  ο Καρανάσσος έφτιαξε την σκακιέρα, αναδιατάσοντας την άμυνα και το κέντρο, ανέβηκε κατακόρυφα ο Κατσαϊτης, βοήθησε ο Μπαρλιακός στο κέντρο και κατηφόρησε το γήπεδο. Μετά από ένα δοκάρι του Μπούρδη στο 65',  από κόρνερ, η ΑΣΤΕ, άρχισε να κουράζεται και η ομάδα μας να πιέζει.

Αποτέλεσμα γκολ από τον Ράπτη (από κόρνερ στο 79' ) και γκολ λύτρωση από τον Πολυζωγόπουλο (82') που διαμόρφωσε το εγγλέζικο 4-3 νικώντας κάθε γκίνια που τον ταλαιπώρησε μέχρι εκείνη την ώρα.

Επική ανατροπή, ακραία συναισθήματα με απίστευτο κοντράστ και η Οιάνθη γίνεται ΣΉΜΕΡΑ            η πρώτη ομάδα Β' τοπικού πρωταθλήματος που προκρίνεται σε τελικό Κυπέλλου Φωκίδας.  Αυτή την φορά οι πρωταγωνιστές του παρελθόντος (Γιαγκλίτσης, Λυμπέρης), ξαναπάνε τελικό ως παράγοντες της ομάδας μαζί με τον Γιάννη τον Μπούρδη που πάει δεύτερη συνεχόμενη φορά σε τελικό ως αρχηγός, μαζί με τους αδερφούς Μαρδάκη (Ιωάννη και Κώστα) με διαφορετικές όμως ομάδες.

Μας άρεσαν, μας συγκίνησαν οι ναυτικοί, που χάρις την αστείρευτη ενέργεια τους, την πίστη, τη θέληση , το σθένος και την τεράστια μα τεράστια ψυχή τους χάρισαν στους ίδιους αλλά και όλους εμάς ιστορικές στιγμές.  Πραγματικά τους λατρέψαμε.

Εξαργυρώνονται λοιπόν οι  προσπάθειες του εξαιρετικού νεοσύστατου Δ.Σ. ( Γιαγκλίτσης, Καραγιάννης, Λυμπέρης, Τσώλης, Λούρμπας) ,  των Φαραούνη και Καρανάσσου, που μερίμνησαν όλοι για να δούμε την Οιάνθη μας ψηλά και πάλι.

Όλοι λοιπόν στην Άμφισσα, την 25η Μαρτίου, στο ενωσιακό γήπεδο, να καμαρώσουμε την ομαδάρα μας που θα σηκώσει το Κύπελλο απέναντι στον Αμφισσαϊκό και θα γράψει χρυσή και πανάκριβη σελίδα στην ιστορία της. Εκεί που αναμένεται οι ναυτικοί να βρουν συσπειρομένο πολύ κόσμο εντός και εκτός γηπέδου.....
Ας γίνει η πειρατία λοιπόν............

FORZA OΙΑΝΘΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Ι. Γ. Τ. 




 Πολλές μάχες μεταξύ των αντιπάλων


Η παρουσία του κόσμου ξεπερνούσε τα τριακόσια άτομα!

Όταν άφησαν τον Κατσαίτη να κάνει αυτό που ξέρει καλά ήταν ασταμάτητος!


Ξόρκια του Πολυζωγόπουλου και....4-3!  Πανυηγύρια κι όλοι ένα κουβάρι !


Υπογραφή Κατσικώστας 2-1!

 
Μαρδάκης Ι. Απλά τους είχε !

  
 
Με σωτήριες επεμβάσεις και πάλι ο Χρίστου.


Όταν άρχιζε να κατηφορίζει το γήπεδο !

Μετά το όλε! Πανηγύρια!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου