powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Ένταση, ξύλο και ήττα με 2-0 από τον Δωρικό στην Γαλαρία !

Το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του κλείδωσε ο Δωρικός στην Γαλαρία μετά από την δύσκολη νίκη επί της ομάδας μας και ύστερα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Η ομάδα μας προσπάθησε να δυσκολέψει τους δωριείς και το κατάφερε ως ένα σημείο αλλά η δυσκολία στο σκοράρισμα της στέρησε τουλάχιστον την ισοπαλία.
Για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Ηλιόπουλος στο 26΄ ενώ ο Σκάνιας στις καθυστερήσεις πέτυχε το δεύτερο γκολ δίνοντας πρωτάθλημα στους δωριείς δείχνοντας παράλληλα στους ναυτικούς την αδυναμία τους στο να κρατούν ένα παιχνίδι υπό τον δικό τους έλεγχο και να πετυχαίνουν το καλύτερο σε αυτό.

Παρόλα αυτά ο εφιάλτης των επεισοδίων δεν έχασε την ευκαιρία να εμφανιστεί και σε αυτό το παιχνίδι, πέντε λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Σκάνιας παραπονέθηκε έντονα στον "καράφλα" (Μαρδάκη Ι) για σκληρό παιχνίδι με αποτέλεσμα να ξεκινήσει επικίνδυνη σύρραξη στην περιοχή του Δωρικού μεταξύ όλων των παικτών.  Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση μετά από πέντε λεπτά τουλάχιστον αψιμαχιών, συνεχίστηκε η δεύτερη φάση μεταξύ παραγόντων των δύο ομάδων στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.  Αφού ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο όλα πήραν τον δρόμο τους και ο Δωρικός μπορεί να καυχιέται για το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Ο Μαρδάκης Π. Ι.  αγωνίστηκε με τους Χρίστου, Μαρδάκη Κ. Σκαφτούρο (53΄ Μαρδάκης Π.Ι.), Διαμάντης (51΄Μπαρλιακός), Γεωργαντζής, Καϊμάρας, Ράπτης, Ηλιόπουλος, Λιτβίνοβ-Ανατσίτος.

Στα άλλα παιχνίδια είχαμε τα αποτελέσματα
                                           ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ - ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ 0-3 (22η αγωνιστική)
                                           ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ 3-1 (21 αγωνιστική)
                                           ΑΣΤΕ - ΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 1-1 (21η αγωνιστική)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου