powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Λύγισε στις καθυστερήσεις η Οιάνθη. Ήττα με 2-1 στην Κίρρα.

Τρομερή προσπάθεια κατέβαλαν οι ναυτικοί στην Κίρρα για να κερδίσουν τον τοπικό Ολυμπιακό.  Οι παίχτες της ομάδας μας χρησιμοποιώντας έξυπνη τακτική κυνήγησαν το γκολ με αντεπιθέσεις κυρίως από τα άκρα με αποτέλεσμα να προηγηθούν με τον Λιτβίνωφ - Ανατσίτο περίπου στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού.
Προηγήθηκε ωραίος συνδιασμός των παιχτών μας από το κέντρο προς τα αριστερά απόπου παραλείπτης της μπάλλας έγινε ο αμαρκάριστος Λιτβίνωφ στα δεξιά που στη συνέχεια με τεχνικό σουτ αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, γράφωντας το 0-1.  Στη συνέχεια και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου η Οιάνθη δεν κινδύνεψε σοβαρά.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο γηπεδούχος Ολυμπιακός πραγματοποίησε τρεις (!) αλλαγές παιρνώντας τους πλέον έμπειρους παίχτες του στο παιχνίδι εκ των οποίων ο Γ. Λύτρας.  Αποτέλεσμα ήταν η αφόρητη πίεση που δέχτηκε η άμυνα των ναυτικών η οποία για συνολικά 87 λεπτά άντεξε στις επιθέσεις των γηπεδούχων αλλά και του διαιτητή Γούρα που σταθερά μετά το 70ο λεπτό σφύριζε πλέον έδρα.  Η Οιάνθη με μοναδική αλλαγή τον Τσελέ (46΄) και προκειμένου να φυλάξει δυνάμεις αμύνθηκε πραγματοποιώντας μόνο τέσσερις αντεπιθέσεις ( δύο πολύ επικύνδινες )στο Β΄μέρος.
 Στο 87΄ και ύστερα από λάθος της άμυνας ο Χρίστου εκτέθηκε και σε κενή εστία σημειώθηκε το 1-1, ενώ στο 92΄ μετά από στημένη (τι άλλο!) φάση, κοντά στα καρέ του Χρίστου και ύστερα από σύγχυση στην περιοχή οι γηπεδούχοι πέτυχαν το τελευταίο για την φετινή περίοδο γκολ που ήταν και το νικηφόρο για την συνάντηση.
Πικρία για το αποτέλεσμα αλλά και αγανάκτηση για την διαιτησία του κ. Γούρα, ήταν τα συναισθήματα που επικρατούσαν μεταξύ των παικτών της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα που αν μη τι άλλο τα είχαν εντάξει με τους εαυτούς τους.  Ήθελαν όμως να πάρουν κάτι παραπάνω από το προτελευταίο παιχνίδι της σαιζόν απέναντι στον αξιοσέβαστο αντιπάλό τους.
Ο Μαρδάκης παρέταξε τους Χρίστου Μαρδάκη Π.Ι., Μαρδάκη Ε.Ι., Μαρδάκη Κ., Ηλιόπουλο Γ., Καίμάρα Π., Λιτβίνοφ-Ανατσίτο Α., Γεωργαντζή Γ., Ράπτη Ι. (46΄Τσελές Ι.) και Μαρδάκη Α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου