powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Έπεσε η αυλαία με θρίαμβο για την Οιάνθη ! Ταπείνωσε με 4 - 1 τον Κρισσαίο στην Γαλαρία !

Έπεσε η αυλαία στην Γαλαρία για την Οιάνθη και την συμμετοχή της στο φετινό πρωτάθλημα, με την επίτευξη μιας μεγάλης νίκης έναντι του Κρισσαίου με το εμφατικό 4-1.                                                                 Οι παίχτες του Μαρδάκη στάθηκαν στο ύψος τους και ευχαρίστησαν τους φίλους τους κλείνοντας με νίκη
την φετινή δύσκολη χρονιά αφού φιλοδώρησαν τα ... δεύτερα του δεύτερου στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος Α΄ΕΠΣ Φωκίδας (2009-2010) Κρισσαίου, με τέσσερα γκολ!

                         

Πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν για τους ναυτικούς ο Γεργαντζής  που πέτυχε χατ-τρικ (29΄, 66΄ , 85΄) επαναλαμβάνοντας το επίτευγμα της προπέρσυνης περιόδου αφού στην τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς τότε, πάλι απέναντι στον Κρισσαίο στην Γαλαρία,  είχε σκοράρει ξανά τρία γκολ (τελικό σκορ 3-1 για την ομάδα μας), ανοίγοντας την φιέστα για την άνοδο  από την Β΄ στην Α΄ ΕΠΣ.  

Ως δολοφόνος λοιπόν που επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος ο Γεωργαντζής, ανάγκασε τους Χρυσαϊτες να τον θυμούνται με λύπη αφού όποτε τους πέτυχε στην Γαλαρία τους "κάρφωσε" έξι τεμάχια!

Το τέταρτο γκολ για την ομάδα μας και πρώτο της συνάντησης, πέτυχε ο Ράπτης (24΄) κλείνοντας μία άκρως παραγωγική χρονιά για τον ίδιο αφού πέτυχε μακράν τα περισσότερα τέρματα από τους υπόλοιπους συμπαίχτες του.  Επιπλέον αξίζει ιδιαίτερης μνείας ο εν λόγω καλός φίλος και συμπαίκτης μας αφού έδωσε το παρόν σχεδόν σε όλους τους φετινούς αγώνες (μεταξύ άλλων συμπαικτών μας), δεν τραυματίστηκε καθόλου, σκόραρε ακατάπαυστα και έδωσε βαθμούς στην ομάδα μας αρκετές φορές με δικά του γκολ! (π.χ. η νίκη με τον Αετό στην Γαλαρία). Μαζί λοιπόν με τον  επίσης εξαιρετικό φέτος πορτιέρο Χρίστου, (άσχετα εάν προδόθηκε αρκετές φορές από την άμυνά του), ξεχώρισαν για την ομάδα μας και δικαίως αρκετά "μάτια"  ομάδων της κατηγορίας μας κόλλησαν πάνω τους!

Πάντα τέτοια λοιπόν και του χρόνου ψηλότερα!
         

                                                           Ο killer δεν κοιμήθηκε....ποτέ!

Για τους αντιπάλους των ναυτικών μείωσε προσωρινά σε 3-1 ο Καψάλης στο 79΄, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής και τελευταίο φέτος, για τον Κρισσαίο .

Ο Μαρδάκης Π.Ι. παρέταξε τους Χρίστου, Μαρδάκη Κ., Γιαγκλίτση Κ. Μαρδάκη Ε.Ι., Καϊμάρα Π., Γεωργαντζή, Λιτβίνοφ-Ανατσίτο Α., Σκαφτούρο Μ., Διαμάντη, Ηλιόπουλο Γ. (50΄Μαρδάκη Π.Ι.), Ράπτη Ι. 

Ο κ. Καρανάσσος παρέταξε τους Κυριαζή , Ανδρώνο, Σκαρίμπα, Δουσμάνη (50΄Δελλή), Κόκκινο (68΄ Καρδαρά), Κοντογιώργο, Χριστόπουλο, Γκόλφη, Βέλλιο (46΄Καψάλη), Καρανάσο , Μακρή.

Τίτλοι τέλους λοιπόν φέτος  στην Γαλαρία για την Οιάνθη, που τερμάτισε ένατη στην Ά  ΕΠΣ Φωκίδας για τη σαιζόν 2009-2010, συγκεντρώνοντας 26 βαθμούς.  Έτσι ο Μαρδάκης Π. Ι.  και οι συμπαίχτες του τήρησαν το λόγο που είχε δώσει ο πρώτος στην διοίκηση  για την φετινή αξιοπρεπή πορεία και άνετη παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.  Η προσπάθεια αυτή βέβαια μόνο έυκολη δεν ήταν αλλά θα γίνει εκτενέστερη αναφορά σε αυτήν και στις συνθήκες που αντιμετωπίστηκαν φέτος σε νεότερη ανάρτηση.

Με καλό για την νέα χρονιά πλέον και ευχές για καλύτερη ακόμα πορεία στην Οιάνθη μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου