powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Είναι γεγονός ! Οι Ναυτικοί στους 4 του Κυπέλλου ΕΠΣ Φωκίδας !


Μεγάλη νίκη, μεγάλη εμφάνιση, από την ομάδα μας την Οιάνθη εχθές (09-10-11) στη Γαλαρία, που κατάφερε να προκριθεί μετά από έντεκα χρόνια ξανά στους ημιτελικούς του Κυπέλλου ΕΠΣΦωκίδας! 
 Η ομάδα του Φαραούνη πηγαίνοντας κόντρα στο σκορ, στην ατυχία της και κάποιες .... εμπνεύσεις του διαιτητή Παπαδόπουλου κατάφερε να παλέψει για 120΄ λεπτά και να κερδίσει στην παράταση με 2-1 τον Απόλλωνα Ευπαλίου, φτάνοντας στα ημιτελικά του κυπέλλου.
Ιστορική στην κυριολεξία θα μείνει η απίστευτη απόκρουση
του Χρίστου σε πέναλτι που εκτέλεσαν οι Δωριείς στο 119΄ απομακρύνοντας τον εφιάλτη των πέναλτι και χαρίζοντας την πολυπόθητη πρόκριση στους Ναυτικούς!


Οι αντίπαλοι, που δεν θύμισαν σε καμία περίπτωση την ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος κατάφεραν να προηγηθούν στο 3΄ με τον Καραμπολάι ύστερα από στημένη φάση.  Η ομάδα μας όμως δεν πτοήθηκε και κυνήγησε αυτό που της άξιζε μέσα στο γήπεδο, χάνοντας όμως πολλές και καλές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, προϊόν αξιόλογων συνδιασμών και ποδοσφαιρικού οίστρου. Ευτύχησε όμως από κόρνερ να ισοφαρίσει στο 30΄ βάζοντας την μπάλλα στα δίχτυα ύστερα από προσπάθεια πολλών παιχτών που βρέθηκαν σε θέση για γκολ.  Αυτό πιστώθηκε στον Ηλιόπουλο. Το παιχνίδι κύλησε με την Οιάνθη να απειλεί αλλά να είναι δύστοκη και τον Απόλλωνα να προσπαθεί να κλέψει ανεπιτυχώς το ματς με στημένα που  έβαζαν την ομάδα μας συχνά στα καρέ του Χρίστου.  Στην παράταση όμως ήρθε το γελαστό παιδί, ο Κατσικώστας, που με όμορφο γκολ, εξόφλησε κυριολεκτικά την μεταγραφή του βάζοντας την ομάδα μας μπροστά στο σκορ. 

Τα νεύρα όμως όλων δοκιμάστηκαν στο 119΄ όπου ο Παπαδόπουλος είδε πέναλντι σε χέρι του Κατσαϊτη.  Ο απίστευτος Χρίστου έκανε θεαματική απόκρουση στην εκτέλεση του Κοντού που ακολούθησε στέλνοντας την Οιάνθη, τους φιλάθλους και όλο το Γαλαξίδι στα ουράνια! Απίστευτη εξέλιξη αλλά αληθινή δεδομένου ότι η ομάδα μας μπορούσε να έχει καθαρίσει από το 90λεπτο. Καλύτερα όμως που έγινε έτσι γιατί είδαμε πολλά πράγματα που είχαμε χάσει για χρόνια από την ομάδα μας. Πάθος, κυνήγι, πίστη και ....... ατσάλινα νεύρα που αντέχουν τα πάντα.  Δείγμα της ομάδας του Φαραούνη που δείχνει ότι φέτος μπορεί να διεκδικήσει πολλά πράγματα.

Μπράβο στην ομάδα μας που μας ξαναέκανε περήφανους, συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητή, διοίκηση και φιλάθλους που έκαναν ότι μπορούσαν να έρθει αυτή η νίκη!

Με νεότερες αναρτήσεις θα ακολουθήσουν δηλώσεις παικτών και παραγόντων για αυτήν τη μεγάλη νίκη που έφερε την ομάδα της κομώπολής μας, πάλι στα ποδοσφαιρικά πράγματα και την κάνει να δηλώνει παρούσα για ότι πλέον προκύψει από εδώ και στο εξής.

Forza Οιανθάρα !!!!


Ι.Γ.Τ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου