powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Σαν Τελικός ! Η Οιάνθη υποδέχεται αύριο τον Απόλλωνα Ευπαλίου στη Γαλαρία.

Μεγάλο παιχνίδι γίνεται αύριο στη Γαλαρία στις 15.30, μεταξύ της ομάδας μας και του Απόλλωνα Ευπαλίου για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Φωκίδας.
Ο Φαραούνης την εβδομάδα που πέρασε προσπάθησε να προετοιμάσει όσο καλύτερα γινόταν τους ναυτικούς για την αναμέτρηση με μία ομάδα που μέχρι ώρας είναι άγνωστη ως προς τον τρόπο παιχνιδιού της, εφόσον έχουν αποχωρήσει παλιότερα γνωστά ονόματα
όπως μεταξύ άλλων οι αδελφοί Φλέγγα.

Η ομάδα μας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών καθώς οι Μπαρλιακός, Μαρδάκης και Μαστρογιάννης είναι πλέον στη διάθεση του Φαραούνη.

Η διοίκηση και ο προπονητής από την πλευρά τους έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες  προκειμένου να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι, να μείνει η ομάδα συγκεντρωμένη στο στόχο της πρόκρισης και να αντιμετωπίσει ως τελικό ζωής και θανάτου το αυριανό παιχνίδι.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Μπάμπη Λυμπέρη (βετεράνου striker των ναυτικών και νυν Γραμματέα του ΑΣ ΟΙΑΝΘΗ): Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και για εμάς πλέον στόχος είναι η νίκη. Μόνο αυτό το παιχνίδι είναι και μετά όλα είναι πιθανά. Παίζουμε στην έδρα μας!

Διαιτητές της συνάντησης ορίστικαν οι : Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Κατσαρέλη, Καραϊνδρο.

Όλοι λοιπόν αύριο δίνουμε το παρόν στη Γαλαρία για να καμαρώσουμε και να βοηθήσουμε δυναμικά πλέον την ομάδα μας που έχει επιστρέψει για τα καλά και διεκδικεί ξανά μετά από χρόνια κάτι σημαντικό για την ιστορία της, την κωμόπολή και το κοινό που αντιπροσωπεύει!

FORZA ΟΙΑΝΘΑΡΑΑΑΑ!!!!
Ι.Γ.Τ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου